Известие

Collapse
No announcement yet.

Кора под двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    Хм, дали е стъклопласт, не вярвам много, не ми приличаше на такава когато пристигна от Италия. И нямаше да издържи зверските одирания, а й няма абсолютно нищо.
    Предпазвамн части от мокрене, двг загрява една идея по-бързо с нея, обезшумява!
    Да, от стъклопластови влакна е. Дори пистолет за горещ въздух почти не и влияе - не се топи
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Вземате от Практикер поликарбонатна плоскост за 40 - 50 лв, и си изрязвате лека и гъвкава кора.......тва над 300 лв за нещо такова е твърде много.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Вземате от Практикер поликарбонатна плоскост за 40 - 50 лв, и си изрязвате лека и гъвкава кора.......тва над 300 лв за нещо такова е твърде много.......
        Да, ама можеш ли да я профилираш?
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        0879369082

Comment

Разбира се, можеш дори да направиш профила да покрива малко повече от оригиналната, защото тва е по гъвкаво, и леко......подпъхва се по лесно под предната броня, сваля се лесно - реално погледнато карам маса време с кора която е хваната само с двете болчета за моста, и подпъхната под предната броня.......сваля се точно за минука и половина, не дрънчи.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Разбира се, можеш дори да направиш профила да покрива малко повече от оригиналната, защото тва е по гъвкаво, и леко......подпъхва се по лесно под предната броня, сваля се лесно - реално погледнато карам маса време с кора която е хваната само с двете болчета за моста, и подпъхната под предната броня.......сваля се точно за минука и половина, не дрънчи.....
            А на лека термо обработка подлага ли се?
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Надявам се във вторник да си в Стара Загора, че като идвам до сервиза да видя за какво става дума. И при мен се счупи оригиналната кора, а не ми се иска да е празно отдолу.
              Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
              Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

Прилича на лята от стъклопласт,цената не е зле, ама някой който е купувал да каже http://www.avtosklad.bg/Kori-pod-dvi...003-cat30.html
                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                  Прилича на лята от стъклопласт,цената не е зле, ама някой който е купувал да каже
                  Тази от линка си я купих преди време. Не съм доволен. От пластмаса е и не е термоустойчива изобщо. Изкриви се от слънцето докато я возих отзад в багажника(беше през лятото). После с помощта на пистолет с горещ въздух си повъзстанови формата.
                  По-добре е от нищо, но е много далече от оригиналната като материали и качество.
                  Алфа Ромео 156 Sportwagon 1.8 TS '02

Comment

Първоначално публикувано от Romko Покажи съобщение
                    Тази от линка си я купих преди време. Не съм доволен. От пластмаса е и не е термоустойчива изобщо. Изкриви се от слънцето докато я возих отзад в багажника(беше през лятото). После с помощта на пистолет с горещ въздух си повъзстанови формата.
                    По-добре е от нищо, но е много далече от оригиналната като материали и качество.
                    Тя и затова е толкова пари. Оригиналната с пистолет за горещ въздух не се променя и не гори - от мерки за безопасност
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Я да посъживя малко темата. Някой слагал ли е такова нещо ?

http://www.extreme-tuning.bg/index.p...205&subcat=219

И знаете ли цената?
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                        Я да посъживя малко темата. Някой слагал ли е такова нещо ?

http://www.extreme-tuning.bg/index.p...205&subcat=219

И знаете ли цената?
                        Ами към 300 лв.

Comment

Доста са си това...то оригинална е толкова...
                          Аз съм с такава Ricambi Originali, поръчах я от Италия преди две години, адски здрава. Няма такава кора.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз съм с такава Ricambi Originali, поръчах я от Италия преди две години, адски здрава. Няма такава кора.
                            Ами в Пловдив търсим здрава такава за да изкараме негатив и да почнат да се леят от стъклопласт.
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ами те колите излизат с оригинални, ама тия коловози тази зима счупиха задните уши на моята. Не знам с какво твоята е толкова здрава, ама що не се уговориш с колегите да свалят негатив от нея и да си поръчам и аз една от тях
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Лично аз, ако имах 300лв за кора бих ги дал за дур-алуминиевата, а не за оригиналната. Разликата в килограмите не мисля, че е голяма... Едната тежи около 8кг, другата да е 4кг... Колкото и да е здрава оригиналната, не вярвам да е по-здрава от алуминиевата...
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X